2012 - 1. års junior Disco Internasjonale konkurranser

VM i disco 2012

Året var 2012. Den første internasjonale konkurransen var VM i Disco arrangert i Sør Afrika. Ja, i selveste Sør Afrika.

Jeg trodde aldri at jeg skulle klare å kvalifisere meg i og med at arrangementet var satt opp i slutten av mars og første års juniorer hadde kun 2 konkurranser for å samle poeng, så den turen tenkte jeg ikke på i det hele tatt. Men det gikk utrolig bra. Jeg greide å komme inn på rankinglisten og ble tatt ut til å representere som fullverdig representant både i disco og disco freestyle. Så foreldrene mine bestemte seg for å la meg få lov til å reise med mamma som reisefølge.

Det var en ganske stor gruppe fra Norge som reiste, men i og med at det var så langt unna, så var det forholdsvis få nasjoner som deltok og relativt få fra hvert land. Unntaket fra dette ble Norge.

Men opplevelsen ble ikke nedgradert av den grunn.

Stedet vi var på, The Sun City var et utrolig sted, og vi greide å få til en fantastisk safaritur, i tillegg til konkurransen. Mamma og jeg var enige om at: Hit skal vi tilbake med guttene (pappa og Peter).

Konkurransen ble preget av veldig mye nervøsitet for mitt vedkommende, men resultatsmessig gikk det veldig, veldig bra: Jeg havnet på 8. Plass i disco solo, rett utenfor en sterk 7-er finale, og kom på 4. Plass i disco freestyle (acro). Jeg husker at dagen før det hele startet, tok vi en tur til hallen, hvor vi så at de oljet treplater vi skulle danse på. Jeg ble redd for at gulvet skulle være glatt. Olje? Hva de trengte oljen til, aner jeg ikke, men det hadde trukket inn til dagen etter, så det var da godt. ;D

You Might Also Like