Barneårene Disco

Duo med Selina

Aller første gang jeg danset disco duo, var det med Selina. Hun var egentlig dobbelpartner med Maria (Øverdal), men Maria kunne ikke være med på den konkurransen vi skulle til, så da ble jeg vikar 🙂 Jeg lånte Maria sin drakt og lærte deres duodans så godt jeg kunne hovedsakelig under oppvarmingen.

Vi danset i barneklassen og jeg husker veldig godt at gulvet på den konkurransen var fryktelig lite og det virket som om vi var 1000 stykker uti der. Det var som å være sild i boksen. Det var nesten ikke plass til å bevege seg. Midt i dansen i første runden stoppet vi bare opp, så på hverandre og sprakk ut i latter. Begge glemte dansen. Det var rett og slett håpløst, fordi det var så trangt og begge fikk fullstendig hjerneteppe. Men vi gikk videre ved at vi gjorde den delen vi husket der og da på nytt helt til musikken stoppet. Og da ble det øving i pausen skal jeg love deg…

I neste runde gikk det litt bedre. Det var litt mere plass og jeg ble i mellomtiden tryggere i dansen. Sånn gikk det runde etter runde og vips, så var vi i finalen. Det var gøy. Da vi gikk ut på gulvet i finalen, da kunne vi dansen og vi bare kjørte på. Koste oss og gav alt.

Og vi vant 🙂 Det var ekstremt gøy!

 

You Might Also Like