2012 - 1. års junior

VM i jazz og moderne 2012 – Frankfurt

EM i moderne det året ble arrangert i Moskva i slutten av april, allerede en snau måned etter at vi kom hjem fra Sør Afrika. Jeg var kvalifisert og ble tatt ut men takket nei til å reise. Jeg følte at det ble litt for mye, kom litt for tett etter Sør Afrika.

Frankfurt hadde VM i både jazz og moderne det året. Det var i september. Vi forberedte oss men hadde ingen forhåpninger. I det hele tatt, dette året skulle være et ”se, opplev, høst erfaring og lær”-år.

Jeg var superglad å ha klart kvartfinalen i både jazz og moderne, og havnet til slutt rett utenfor semifinalen i begge.

Duoene gikk overraskende bra. I moderne kapret vi sølvet med Marielle. Det var så til de grader uforventet at jeg kan ikke beskrive det. Når jeg tenker tilbake i dag, blir jeg stolt, og hver gang vi hører musikken vi danset til, ser vi på hverandre, Marielle og jeg, og markerer det lille vi husker av begynnelsen.

Og ikke nok med det, vi fikk bronse i jazz duo med Selina med ”The man in the mirror”. Vi var faktisk det beste jente-jente paret! 🙂

Det samme skjedde i jazz gruppe: Vi fikk bronse med Sparkle dance team. En fantastisk opplevelse. Jeg trodde aldri at jeg skulle vende hjem med tre medaljer rundt halsen fra dette mesterskapet.

You Might Also Like