Jazz

«La Foule», jazz til en vals…

Jazz duo med Selina, 2013
Musikk: Edit Piaf
Koreografi: Jeanette Lühr-Sæthre

Edit Piaf er bare en helt utrolig sanger. En karakteristisk stemme og det er en spesiell stemning i sangene hennes. Denne sangen var i tillegg en vals. Og vi, Selina og jeg, skulle danse jazzduo til. Det er vi selv som ønsket denne sangen. Jeanette laget en spennende koreografi til den. I etterkant lurer jeg på om kanskje denne sangen hadde passet bedre for to dansere som var mer modne enn for oss to på den tiden…, men det gikk bra likevel.

Og gurimalla, vi vokste jo enormt på det og gjorde det ganske bra. I VM i Polen leverte vi feil CD med en versjon av sangen som ikke var klippet til riktig lengde. Vi stoppa når koreografien var ferdig men ikke musikken. Vi sto bare der midt på gulvet, så på hverandre og ventet, og ventet og ventet og det virket som musikken aldri skulle ta slutt, og vi begynte å le… Men det gikk bra. Vi gikk videre og til slutt endte vi på en flott 6. plass. Noen av dommerne ville faktisk ha oss på første plass – tenk det 🙂

You Might Also Like