Jazz

«Little star» og skoen som satt seg fast

Jazz solo, 2012-2013 – Sølv i IM i Italia og 4. plass i VM i polen 2013
Musikk: Madonna
Koreografi: Jeanette Lühr-Sæthre

«Little star» var min andre solo i jazz som jeg fikk da jeg ble første års junior. Denne var også til en Madonna-låt men den hadde en helt annen karakter enn den første, “Hany-Panky”. Jeanette sa at det er viktig for en danser å utvikle forskjellige sider av seg. Derfor valgte hun denne låta til meg.
Madonna skrev «Little star» da hun fikk sitt første barn. Det er en spesiell ømhet i låta. I starten sleit jeg med den, for den lå på en måte ikke i “min bane”. Men etter hvert greide jeg å knekke koden og få til et eget uttrykk i bevegelsene. Det var gjennom denne prosessen jeg begynte å lære å dytte meg selv ut av komfortsonen.
Det resulterte i mitt internasjonale gjennombrudd i EM i Italia i 2013 hvor jeg fikk sølv. Senere samme år fikk jeg 4. plass i VM i Polen med samme koreografi. Husker godt at skoen min satt fast i en piruett i finalen og jeg mistet balansen og måtte sette hånden ned. Trodde at løpet var kjørt og ble veldig lei meg og irritert. Stor ble da overraskelsen for meg, og gleden, da jeg fikk 4. plass.

You Might Also Like