Jazz

«Man i the mirror» og Kongen

Jazz duo, 2012-2013 – Bronse i VM i Frankfurt 2012 og Gull i EM i Italia 2013
Musikk
: Michael Jackson
Koreografi: Jeanette Lühr-Sæthre og Izabella Orzelowska

Er Michael Jackson oppbrukt eller er han ikke? – var det store spørsmålet da Jeanette foreslo «Man i the mirror» til vår første jazzduo med Selina. Nå, noen år og en god dose erfaring senere vet vi: Michael Jackson blir aldri oppbrukt. Hans musikk er for god til det. Den har inspirert en hel generasjon og kommer til å fortsette å inspirere i laaaang tid fremover – det er jeg overbevist om.
«Man in the mirror» ble både morsom og inspirerende. Iza fra Polen har laget rammeverket til koreografien. Jeanette har fullført den og ”krydret” den ferdig. Så fikk vi bronse med den som første års juniorer i Frankfurt, og året etter vant vi EM i Italia. Det var bare helt utrolig.

Klubben vår ble forespurt om en oppvisning i forbindelse med et arrangement av Senteret for Antidoping i juni 2013. Både HM Kongen og Kulturministeren var til stede husker jeg, og vi fikk lov til å danse denne duoen i tillegg til en gruppedans. Jeg var mer nervøs enn det jeg er i et VM. Kongen, liksom og lille oss…. På et gulv på ca 3×3 meter. Retningene måtte tilpasses, vi måtte improvisere der og da. Men det gikk bra og jeg tror HM Kongen av Norge likte det.

 

You Might Also Like