Disco

Duo med Maria

Maria, Maria; tøysetesnillesøteMORSOMME Maria.

Jeg var første års junior og Maria var tredje års da trenerne foreslo at vi skulle bli dobbeltpartnere i disco fordi vi hadde så lik dansestil. Og sånn ble det; vi ble dobbelpartnere. Vi hadde supre treninger sammen som jeg alltid har gledet meg til; ikke fordi vi var så veldig effektive, men fordi vi hadde så mye morro sammen.

Bare to måneder etter at vi ble bobbelpartnere bestemte vi oss for å reise til Ørebro og delta i Nordisk Mesterskap der. Mamma kjørte og jeg husker at med det snøværet som det var, trodde vi aldri at vi skulle komme fram. Vi stilte i både disco solo, disco duo og disco freestyle.

Tre titler ble tildelt i juniorklassen og vi hadde med alle tre i bagasjen vår hjemover brotherlig delt. Maria vant i disco freestyle, jeg vant i disco solo og sammen vant vi i duo. Og tøyset masse på hotelrommet hvor vi bodde 🙂

Vi forble duopartnere helt frem til 2014. Våre siste internasjonale konkurranser var EM i Tsjekkia og VM i Italia samme året. Maria var en helt fantastisk doupartner for meg, og jeg blir alltid like glad hver gang jeg ser henne! Det som var typisk for oss var at vi nesten aldri danset en runde uten å gjøre en- eller flere feil. For min del gjorde det ingenting, bortsett fra at omtrent hver gang det skjedde, så fikk jeg latterkrampe mens vi danset. – Og når jeg får latterkrampe så begynner musklene mine å svikte.

You Might Also Like