2014 - 3. års junior

EM i Showdance 2014 – Riesa

Jorbaer pa pinne

Riesa = jordbær på pinne, både i ordets rette forstand og i overført betydning. Arrangementet i Riesa er alltid godt organisert, så er det mye vakker dans og som regel tid til overs til å kunne spise jordbær på pinne dyppet i sjokolade – namm.

Dette var mitt tredje år på rad med tur til Riesa, og jeg hadde planen min klar:
Jeg skulle kjøpe hundeleker til hunden vår Kira i år også fra butikken hvor alt koster kun 1 Euro. Masse hundeleker. Fordi Kira likte så godt dem vi kjøpte til henne i fjor.
Så skulle jeg spise sjokojordbær på pinne.
Alt dette i tillegg til å prøve å gjøre sitt beste i konkurransen – såklart 🙂 Jeg var klar til solo og vi var klare til duo. Og jeg vil ikke legge skjul på at etter VM i Praha, hadde jeg/vi mine/våre forhåpninger i forhold til både solo og duo. Men i tillegg, denne gangen skulle vi inn i finalen med gruppa – i hvert fall inn i finalen….

Og alt gikk som “planlagt”: Det ble mange hundeleker og mange jordbær ble fortært. Mer om gruppa kan du lese HER, om duoen HER og om soloen HER.

Men hvis du vil vite hva som var det viktigste som skjedde der, da leser du videre her:

Dette ble Viktoria sitt mesterskap. Mange års utholdenhet og innbitt arbeid fikk henne til å kunne stå tre ganger på toppen av pallen. Vi hadde allerede reist da det ble seniorenes tur, men vi fulgte det hele hjemmefra. Vi visste at hun og Kirsten Marie kommer til å gjøre det bra i duo siden de allerede ble årets verdensmestere i Praha. Men jeg tror ikke noen var forberedt på en slik utklassing av konkurrenter som Viktoria gjorde: Hun vant solo, vant med duo og vant med gruppa også for å toppe det hele. Vi var i et selskap hos en vennefamilie da finalene gikk. Mamma og jeg klarte det ikke: Vi måtte bare be om unnskyldning og skrudde på live-stream. Det endte med at Mac´n ble plassert på enden av bordet og hele selskapet så på Viktoria vinne finalen. Så reiste vi oss alle da de spilte nasjonalsangen for henne.

Jeg tillater meg å legge ut videoen her Viktoria. Håper det er OK 🙂

You Might Also Like